Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek fölösleges a H1N1...

Szerintetek fölösleges a H1N1 elleni védőoltás?

Figyelt kérdés
Aki már be van olva az is írjon!
2009. okt. 15. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Én kb 1 hónapja elkaptam, 1,5 nap alatt lazán kihevertem.

Fájt a fejem, szédültem, hőemelkedés, fájtak a lábaim.

A gyógyír: forró tea, neo citral, és egy rekesz alma.

2009. okt. 15. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Olvasd el mindenképpen: [link]

Esetleg:

[link]

2009. okt. 15. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem egy egészséges életmódot folytató, jó egészségi állapotú embernek fölösleges. Mire jó az, ha hetekre, hónapokra legyengítjük az immunrendszerünket? Fokozottan kitéve magunkat egyéb más fertőzéseknek, vírusoknak is.

Inkább figyeljünk oda a megfelelő táplálkozásra, és rendszeres testmozgásra.

Akikre komoly veszélyt jelenthet a h1n1, azok a lebetegedett, legyengült immunrendszerrel rendelkező embertársaink, de rájuk a sima influenzavírus is fokozottan veszélyes.

Ajánlom mindenkinek, mielőtt beoltatná magát: kérje ki több, megbízható orvos és szakértő véleményét, és tájékozódjon a neten is pro és kontra a védőoltásokról is!

2009. okt. 15. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges, ez is csak egyike az évente felbukkanó influenza törzsek egy újabb változatának, csak ilyen szép neve van, hogy: H1N1. Az influenzát és a náthát okozó vírusnak a fehérje szerkezete lehetővé teszi, hogy millió változata jöhessen létre, így gyakorlatilag minden évben új változata bukkan fel. Nagyon felkaptak pár hírt hogy meghalt benne pár ember. A tüdőgyulladásba többen meghalnak. Amúgy meg erre szoktam mondani, hogy egy seggbe rúgásba is bele lehet halni. Csak a körülményeknek kell összejönnie. :)
2009. okt. 15. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
A 19:37-est nem értem minek pontozzátok le?? Én abszolút egyetértek vele!Ki akarják ezzel a szarral nyiffantani az embereket,már rohadt unalmas az egész téma!Oltassam v. ne oltassam?? Ismered a véleményeket és az ellen véleményeket,dönts a legjobb belátásod szerint!
2009. okt. 15. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Teljesen fölösleges, ki az a marha aki újabb betegségeket akar magának egy jól szervezett büntetlenül pánikkeltő agresszív médiahisztéria miatt?

A vakcinában új betegségeket előidéző lassú méreg van.

Kinek kell ez?!

Döntsd el...

2009. nov. 10. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!