Ha az alábbi vizsgálatok vannak feltüntetve a laboratóriumi vizsgálatkérő lapon, éhgyomorra kell menni vérvételre, illetve vizeletet kell-e vinni?
GOT, GPT, GGT, CHE, TP, ALB, GLU, BUN, CREA, NA, K, CL, BI, VC35, WE, VÉID, PT
Annyi mindent kérdeztem az orvostól, de ezeket pont elfelejtettem.
Köszönöm a választ, a 3 éves fiamnak lesz vérvétel, de mindig mondják neki, hogy ugye megint nem ivott ma semmit, mert nem folyik a vére a kémcsőbe.
A vizeletet pedig azért kérdeztem, mert sokszor kellett volna ott produkálnia, de nem volt hajlandó, gondoltam, megelőzöm, és viszek tégelyben.
A pontozás az megy, de magának a szónak a jelentésével sincs tisztában, mit jelent a középsugaras...
Mindig az a legjobb, ha vizeletminta kell, felnőttnél és gyereknél is.
Azért jó, ha iszik, mert hs esetleg parázósabb és leesik egy kicsit a vérnyomása a vérvételtől, akkor is könnyebben leveszik tőle.
Komolyan mondom, ez a pontozás egy röhej!
Ha rólam lenne szó, meg sem kérdeztem volna, pont így tettem volna, ahogy leírtátok, csak nem akarom felesleges stressznek kitenni a gyereket, pedig még a türelmesebbek közé tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!