Mit tegyek, hogy végre hajlandóak legyenek normálisan megvizsgálni?
ismerős a szitu.
22 vagyok, már 2 gyereket szültem, de a mai napig nem volt egy elfogadható nőgyógyos vizsgálatom.
Szia!
Ez az egészségügyi rendszer, TB hibàja! Annyira kevés pénzt adnak a korhàzaknak, rendelöknek, hogy naponta csak pàr betegre van kapacitàsuk!Igy felgyülnek a betegek s honapok mulva tudnak csak egy-egy vizsgàlatra bekerülni! Volt is egy riport ezzel kapcsolatban! Ha van lehetöséged, probàlj meg magànrendelésre menni, hàt ha ott tudnak valami biztatot mondani! Màst sajnos nem tudsz csak vàrni! Sajnos ez van! Remélem feleslegesen aggodsz, s nincs semmi baj! Jo egészséget!
jaja, írd le inkább a tüneteidet....mert nagyon sok emberben benne vana hipohondria, és minden apró tünetet 3szorosára nagyít, és orvostól orvoshoz rohangál vele, aztán meg kaparja a falat h miért nem adott neki az orvos antibiotikumot a kisujj fájására.
tévedés ne essék, én nem téged akarlak megkérdőjelezni, csak leírom h nagyon sok ilyen ember van, aki egyszerűen mindenért orvoshoz rohangál, és bemesél magának mindenféléket.
amúgy meg miért nem mész be egy sztk-ba, és ülsz a váróban addig, amíg nem hívnak.
vagy menj el a háziorvosodhoz, mond el neki a panaszod, ő ad beutalót vhova, ha úgylátja h kell.
ne te rohangáljál onkológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!