Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tegyek, hogy végre hajland...

Mit tegyek, hogy végre hajlandóak legyenek normálisan megvizsgálni?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Sajnos valószínűleg örökölt hajlamom van daganatos betegségekre, nagyapám abban halt meg, anyának is volt már. Daganatra utaló tüneteket észleltem magamon, amint tudtam, elmentem egy orvoshoz (kollégista vagyok, ritkán kerülök haza, úgyhogy az otthoni orvoshoz nem tudtam elmenni). Továbbküldtek ultrahangra, ahol közölték, hogy leghamarabb két hónap múlva tudnak időpontot adni. Úgyhogy megpróbálkoztam egy másik helyen, ott meg se néztek, mert nem ahhoz a körzethez tartoztam, vagy nemtom már mi bajuk volt. Mikor végre haza tudtam jönni, az itthon töltött három napból kettő arra ment rá, hogy rendelőből rendelőbe szaladgáltam, hogy valaki vizsgáljon már meg. Mindenhol elküldtek, hogy kérjek időpontot, de csak hónapok múlva tudnának adni. Már tiszta ideg vagyok, hetek óta nem alszom, elegem van már az egészből. Mindenhol azt hallani, hogy ha valaki ilyen tüneteket észlel, minél hamarabb orvoshoz kell menni, mert ha még az elején kezelni kezdik, könnyebb elbánni vele. Mit kéne tennem, hogy minél hamarabb kiderüljön, tényleg daganatom van-e?
2009. okt. 12. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:

ismerős a szitu.

22 vagyok, már 2 gyereket szültem, de a mai napig nem volt egy elfogadható nőgyógyos vizsgálatom.

2009. okt. 12. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez az egészségügyi rendszer, TB hibàja! Annyira kevés pénzt adnak a korhàzaknak, rendelöknek, hogy naponta csak pàr betegre van kapacitàsuk!Igy felgyülnek a betegek s honapok mulva tudnak csak egy-egy vizsgàlatra bekerülni! Volt is egy riport ezzel kapcsolatban! Ha van lehetöséged, probàlj meg magànrendelésre menni, hàt ha ott tudnak valami biztatot mondani! Màst sajnos nem tudsz csak vàrni! Sajnos ez van! Remélem feleslegesen aggodsz, s nincs semmi baj! Jo egészséget!

2009. okt. 12. 10:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos a magándokit nem engedhetem meg magamnak, nincs pénz... Csóró egyetemista vagyok XD
2009. okt. 12. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen tüneteket észleltél, amiből daganatra következtetsz??
2009. okt. 12. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:

jaja, írd le inkább a tüneteidet....mert nagyon sok emberben benne vana hipohondria, és minden apró tünetet 3szorosára nagyít, és orvostól orvoshoz rohangál vele, aztán meg kaparja a falat h miért nem adott neki az orvos antibiotikumot a kisujj fájására.

tévedés ne essék, én nem téged akarlak megkérdőjelezni, csak leírom h nagyon sok ilyen ember van, aki egyszerűen mindenért orvoshoz rohangál, és bemesél magának mindenféléket.

amúgy meg miért nem mész be egy sztk-ba, és ülsz a váróban addig, amíg nem hívnak.

vagy menj el a háziorvosodhoz, mond el neki a panaszod, ő ad beutalót vhova, ha úgylátja h kell.

ne te rohangáljál onkológushoz.

2009. okt. 12. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!