1csepp vért hogyan szedjek ki magamból?
Ne nevessetek ki,de kell egy csepp vérem és próbálkoztam már tűvel meg késsel,(meg a vérnyomás mérőhöz járó eszközzel)
de egyszerűen félek..nagyon kicsi a fájdalom küszöböm.
Hogyan tudnám a legkímélőbb módszerel ezt véghez vinni?
12/L
Mihez kell?
Kérd meg anyukádat,ne erőltesd,elájulsz a végén.
Én se birom a vért,se megszúrni magam,ha cukrot kell nézni,mindig megkérek valakit.
Kösszönöm de már próbáltam..nem merem megszúrni magam addig szúrom ameddig nem érzem de amikor már kicsit is megérzem a tűt akkor azonnal kiveszem.
Vér pedig nincs..még egy csepp sem!
(vérnyomás vagy mihez kell)
Az ilyen dolgokat nem szeretem másra bízni,legszívesebben az injekciókat is magamnak adnám be :S
de múltkor sikerült,sőt 3nagy cseppet is kipréseltem magamból
úgyhogyh nem értem most miért nem megy :(
(a vérre egy kicsit vagyok csak érzékeny)
Szerintem a tűgyujtogatást a drogosok csinálják, ne rontsuk már el a kérdezőt ha lehet.
Vércukorméréshez kell? Nincs ilyen "eszköz" rá amin megnyomsz egy gombot és megböki az újjad? Aztán összenyomod és kint a csepp vér.
Drogosok?a tűz nem a tű fertőtlenitésére van?
de van,csak nagyon félek tőle:(
És nem tudom még hogy milyen vastag a bőrőm így valószínűleg töbször kell kipróbálnom,nem tudom..útálom hogy ilyen félős vagyok.
Lehet arra is használni, de nekem a drogosok jutnak eszembe a többször használt tűkkel. A tű a csomagoláson belül steril, nem kell fertőtleníteni gyújtóval. Meg tiszta korom lesz, az a fekete az.
Csak bátran! Ráteszed az ujjadra, nem kell rányomni, egy szép dologra gondolsz és megnyomod a gombot. Egy pici szúrást fogsz érezni, ami utána már nem is fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!