Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ártalmas rám? (SOSL ENT)

Ártalmas rám? (SOSL ENT)

Figyelt kérdés
Ma befujtam az egész szobámat Raid del mert bogaraok jelentek meg ilyen kicsi feketék és kiszelöztettem de még mindig érzem kicsit ha igy alszom lesz valami bajom?
2013. jún. 10. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Mivel már kiszellőztettél, nem lesz gond. Valószínűleg azért érezheted még mindig, mert az aeroszol ráhullott a felületekre. Nyugodtan aludhatsz!
2013. jún. 10. 23:30
 2/8 A kérdező kommentje:
az egész szobát sarkokat és a szegélyeket végig fujtam meg ablakok mellet
2013. jún. 10. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer aludtam rovarirtó szagban...kb. fél óránként felébredtem arra hogy nem kapok levegőt. Hogy ez valami pszichés dolog volt, vagy a rovarírtó miatt volt, nem tudom.
2013. jún. 10. 23:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen én is nehezen kapok akkor ma ne is aludjak ? holnap suliban úgy sem csinálunk már semmit sem
2013. jún. 10. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor azért érzed a szagát még mindig, azt fogod is még pár napig. De nyugodtan alhatsz a szobában. Amikor komoly rovarírtó szakemberek mennek valahova rovart írtani, sokkal komolyabb szereket használnak, mint pl a Raid, és olyankor is 2-3 óra elteltével már nyugodtan lehet a szobában tartózkodni, úgyhogy ne aggódj.
2013. jún. 10. 23:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem de mik lehetnek a bogarak? ilyen kis sárga kukac és másnap fekete rovar nincs szárnya
2013. jún. 10. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Éjjelre nem akarod nyitvahagyni az ablakot? Vagy nem tudsz másik szobában aludni?
2013. jún. 10. 23:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Nincs szúnyog háló redöny van de akkor meg recseg
2013. jún. 10. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!