S. O. S.! Hová menjünk orvoshoz? Ügyelet vagy sürgősségi?
Sziasztok!
Barátnőm rosszul van, már lassan másfél napja mindent kihány, folyadék is csak minimális marad meg benne.
Először azt hittük gyomorrontás, de lehet mégsem. Elkísérem orvoshoz, de ilyenkor hétvégén hová? Ügyelet? Bár a kiszáradás miatt lehet infúziót kellene kapnia, nem? Akkor meg inkább a sürgősségi ilyenkor?
szia...szerintem menjetek biztosra és menjetek a sürgősségire...maximum elküldenek titeket máshová :) 1.gyógyuljon a barátnőd
2. nem lehet hogy terhes? o.O
Köszi a választ, most ivott megint pár kortyot, ha ez benne marad, akkor lehet várunk még, ha nem akkor viszont hívok egy taxit és megyünk.
Terhesnek, tuti nem terhes, nincs kapcsolata, futó sem. Mindketten lányok vagyunk, úgy barátnőm.
Szia!
Mi van a baratnoddel? Mar jobban van-e? Irjal par sort!
Köszönöm az érdeklődést, igen végül jobban lett, mikor írtam, hogy ivott, na az már nem jött ki belőle, aztán fokozatosan itattam és egyre jobban lett.
Még diétázik azért (háztartási keksz, pirítós, főtt krumpli), de már van ereje.
Fogalmunk sincs mitől lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!