Mit tegyek gyorsan, hogy ne keljen minden percben orrot fújnom?
Szia!
Van egy eljárás, amelynek orröblítés a neve. Magyarországon talán még nem olyan régóta ismert.
Szükséges vásárolni az orröblítés végzéséhez egy kis kannát, amely lehet például kerámiából, műanyagból, üvegből, rozsdamentes acélból.
Szükséged lesz még sóra (lehetőleg nem asztali só, nem konyhasó) és vízre.
Nagyon hatékony tisztítást tudsz elérni az orröblítéssel!
Részletes leírást itt találtam és videó is van arról, hogyan kell elvégezni az eljárást:
Csak pár perc az egész és gyerekek is meg tudják csinálni.
Itt is találhatsz egy leírást:
A dm-ben szokott lenni orrkanna (így is hívják), de nem biztos, hogy az eladó tudni fogja, hogy mit keresel, ha ezt mondod. ;-)
Nekem ilyen van:
(De nem itt vettem.)
Többféle elnevezése is van: orrmosó kanna, orröblítő kanna, neti pot, neti kanna, orrtusoló, neti lota.
Itt is lehet kapni:
De szerintem a dm-ekben is van általában, igaz, az is műanyag.
A legjobb forma és űrtartalom szempontjából szerintem az, amelyik nekem van - hiszen épp azért azt választottam. Az viszont Svédországból volt rendelve ebayen keresztül.
Néztem a vaterán, de ott ez a fajta nem kapható, bár ezen a néven van, de szerintem, amit én ajánlok, az egyszerűbben kezelhető, praktikus.
Ezt a típust sajnos nem találtam, amikor én vásároltam, mert eredetileg üveget szerettem volna. Most találtam rá erre:
A dm-ben kapható az ilyesmi:
A dm weboldalán nem találom, nincs fent minden termékük a honlapon. Ha jól tudom, akkor ott egy 60 adagos orrtisztító só mellé adják ajándékba a kannát (persze, benne van az árban ;-))
Az enyém fél literes, itthon eddig kisebbeket láttam, de nem jártam nagyon utána, sőt, azóta biztosan bővült a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!