Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vérvételi vizsgálathoz adtok...

Vérvételi vizsgálathoz adtok egy-két "túlélő" tippet?

Figyelt kérdés
Elég parás vagyok, de muszáj elmennem, csak kellene egy-két tipp, hogy mit csináljak, amíg veszik, ti mit szoktatok, ha nagyon nem bírjátok a dolgot? Félek, hogy elalélok...És egyébként hogyan zajlik a vizsgálat? Már régen voltam, nem emlékszem...
2013. jún. 5. 05:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne nézz oda és csak egy szúrás! ne parázz, még senki nem halt bele. De szólj a vért vevőnek, hogy nagyon félsz! Nehogy elájulj.

Elszorítják a karodat egy gumi szalaggal és ettől az ér kidudorodik és oda beszúrnak. Pár másodperc és le is vették

2013. jún. 5. 06:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Vedd úgy hogy nem zajlik sehogy, nem történik semmi.

Mert valljuk be, szinte semmi sem történik. Egy apró tűszúrás, minimális vérveszteség említésre sem méltó. Olvass, aztán majd pár perc kellemetlenség lesz amíg vért vesznek (azért ne szólj be a nővérkének hogy hagyjon már, unalmas amit csinál..) aztán folytathatod az olvasást. Ennyi.

2013. jún. 5. 06:57
 3/4 anonim ***** válasza:

A vér látványa zavar, vagy a szúrás fájdalma, vagy egyáltalán, hogy a te testeddel csinálnak valamit, ami nem a te döntésed?

Szerintem vedd lazán! Többet is kibírtál már! Büszke leszel magadra ha megcsináltad, és az az érzés felül fogja múlni a mostani parát!

2013. jún. 6. 09:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó, valójában mind a 3 három dolog zavar, amit felsoroltál. De köszönöm a bátorító szavakat, remélem minden rendben megy majd, amennyire lehet! :)
2013. jún. 6. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!