Irodai munkahelyre miért kell hétfőn EKG vizsgálatot csinálénia az üzemorvosnak?
én sem értem,nem lenne erre szükség,valójában az üzemorvosi vizsgálatnak azt kellene néznie hogy eltudod e végeznia munkád.
Ezen vizsgálatok kiterjedése az orvostól is függ,amikor az üzemorvosom beteg lett és a szintén orvos férje helyettesítet az csinált az akkora kiírt munkatársaimnál EKG-t is(felesége sose)sőt akinek volt mell betegsége,csak lényegesen nagy mellű,kövér volt esetleg azt meg is tapogatta.Nem is mond ki is akadtam kicsit,reménykedtem ne hogy most írjanak ki orvosira.Megúsztam.:-),Pedig semmi rosszra nem gondolnék az orvosnál,csak jobb hogy megúsztam,nekem ez elég kellemetlen.
Kitalálom, férfi volt a doki, ugye, és többségben női dolgozók voltak, ugye?
Csak, mert ezt figyeltem meg, hogy ez náluk egy mondvacsinált ok, hogy ,,megkukkolhassa'' a melleket, viszont ahol női üzemorvos van, ott érdekes módon, (ugyanazon munkakörben) csak az alap dolgok vannak, (látás, vérnyomas, esetleg a szív-tüdő meghallgatasa, de az is csak melltartóban). Ezt nem egyszer hallom, figyeltem meg. Ok,aláírom, van olyan munkakör, amihez ibdokolt lehet az Ekg, pl. bizonyos nehezebb fizikai munkáknál, stb.m, de valahogy egy irodai, szellemi munkánál nem tartom indokoltnak, max, ha egy dolgozóról kiderül, vagy köztudott, hogy problemaja miatt indokolt, de így, hogy kötelezővé teszik, így nem egészen stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!