Gyöngyösi kórház tapasztalatok?
Nekem életmentő műtétem volt ott és SEMMI rossz tapasztalatra nem emlékszem, sőt! Az orvos aki műtött naponta többször bejött hozzám, a nővérek kedvesek voltak. A kaja az vacak de hát melyik kórházban nem az?
Több ismerősöm is szült már ott és ők se panaszkodtak. Szóval én nem értem ezt a lehúzó kritikát.
Hát sajnálom ha Neked rossz tapasztalatod volt. Én gyöngyösi vagyok amúgy, de ez nem befolyásolt semmit szerintem. 40 fokos lázzal meg erős hasi fájdalommal vittek be, azonnal szinte soron kívül mert tényleg rosszul voltam, kiderült hogy vakbél. Orvosok rögtön jöttek, egy órán belül már a műtőasztalon feküdtem.Az altatóorvos mondta hogy ne féljek, mert még csak 16-17 éves voltam.
Sok családtagom is volt már ott és amikor csak bementem látogatni az összes nővér kedves volt, mosolygós.
Amikor meg néhány éve eltört a lábam, szintén ott kötöttem ki. Alig kellett várakoznom, 2 orvos is megnézett, sebész meg egy ortopéd szakorvos is.
Szóval én ezeket tudom mondani, fura ennyi negatív tapasztalatot olvasni. Azt meg, ne haragudj, de nem hiszem el, hogy egy vérző beteget akit mentő hoz be, pláne kismamát nem kezelnek. Vagy olyannak ítélték a helyzetedet hogy szerencsére nincs életveszély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!