Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyöngyösi kórház tapasztalatok?

Hayabusa kérdése:

Gyöngyösi kórház tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szeretném ha elmondanátok a véleményeteket, nekem szörnyű élmény volt a Bugát Pál kórház.3 hónapos kismama vagyok, vérzéses görcsökkel vitt be a mentő szombaton, hétfő reggelig még csak hozzám sem szólt senki, csak feküdtem.Ellátás siralmas, a nővérek borzalmasan viselkednek, és tényleg le se sz..ják az embert, már bocsánat.Folyamatosan éhes voltam, a párom hozott ehető ételt,nincs wc-papír, műanyag kanál, elfeledkeznek a nővérek dolgokról- pl. reggeli szívultrahang- se egy lázmérés, semmi, de a zárójelentéssel aláíratnak egy papírt, hogy ők mi mindent megtettek érted....
2013. máj. 29. 09:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem életmentő műtétem volt ott és SEMMI rossz tapasztalatra nem emlékszem, sőt! Az orvos aki műtött naponta többször bejött hozzám, a nővérek kedvesek voltak. A kaja az vacak de hát melyik kórházban nem az?

Több ismerősöm is szült már ott és ők se panaszkodtak. Szóval én nem értem ezt a lehúzó kritikát.

2013. jún. 13. 18:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Ez nem lehúzó kritika, hanem ugyanúgy tapasztalat, mint ahogy Neked is. Szerencsés vagy. Ok nélkül gondolom senki nem írna ide. De ha az én és mások tapasztalata lehúzó kritika, akkor az is az, amit most Te mondasz azokról, akiknek negatív tapasztalata volt. Mindazonáltal örülök, hogy Veled legalább emberhez méltón bántak. Hát igen, egy életmentő műtétre már csak odafigyelnek Ők is. Csak az a szomorú, hogy ez csak ebben az esetben igaz.
2013. jún. 14. 08:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom ha Neked rossz tapasztalatod volt. Én gyöngyösi vagyok amúgy, de ez nem befolyásolt semmit szerintem. 40 fokos lázzal meg erős hasi fájdalommal vittek be, azonnal szinte soron kívül mert tényleg rosszul voltam, kiderült hogy vakbél. Orvosok rögtön jöttek, egy órán belül már a műtőasztalon feküdtem.Az altatóorvos mondta hogy ne féljek, mert még csak 16-17 éves voltam.

Sok családtagom is volt már ott és amikor csak bementem látogatni az összes nővér kedves volt, mosolygós.

Amikor meg néhány éve eltört a lábam, szintén ott kötöttem ki. Alig kellett várakoznom, 2 orvos is megnézett, sebész meg egy ortopéd szakorvos is.

Szóval én ezeket tudom mondani, fura ennyi negatív tapasztalatot olvasni. Azt meg, ne haragudj, de nem hiszem el, hogy egy vérző beteget akit mentő hoz be, pláne kismamát nem kezelnek. Vagy olyannak ítélték a helyzetedet hogy szerencsére nincs életveszély.

2013. jún. 14. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!