Mely fogorvosi ellátásokat támogatja a TB? Lényeg lentebb!
Sajnos elkezdett szuvasodni az első (metsző)fogam és fogalmam sincs hogy lehet megcsináltatni. Lecsiszolják és lézerezik? Az pénzbe kerül vagy támogatja a TB?
Ezen kívül van egy csúnyán lyukas zápfogam amit már gyökér kezeltettem. Az orvos azt mondta meg lehet menteni de hogy tömik be ha nincs meg a fél pereme??
A fogadat majd "felépítik"és úgy tömi be.hogy elől mit lehet vele kezdeni azt majd ő tudja.
A húzás az pénzes,(nálunk 2500 ft.)a tömés ingyenes.de ha többmindent fog csinálni egymás után,akkor úgyis megbeszálitek a kezelés menetét,és majd megmondja mi mennyi....
A rendelőben ki szokták írni az árakat,hogy tujd tájékozódni.
Köszi a választ. Azt tudom, hogy ki van írva, csak épp az a baj, hogy nem tudom mit keressek, mert nem tudom mit kell vele csinálni. De az építéssel okosabb lettem!
Valószínű titeket jól áthúz a fogorvos mert TB-vel a szimpla tömés és a húzás ingyenes kell hogy legyen, sőt a gyökérkezelés is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!