Középiskolába készülő lányoknak orvosi alkalmassági vizsgálaton mennyire kell levetkőzni?
Igaz én fiú vagyok, de nekünk le kellett vetkőzni teljesen meztelenül. Én a doktornő megvizsgálta a kukimat is, szóval nekünk még cikibb volt.
F16
az utolsóval nem értek egyet,felnőttként sem vetkőznék le szívesen senki előtt meztelenre,nem hinném,hogy normális és elfogadható vizsgálat lenne hogy meztelenül vizsgálgassák a gyerekeket,ha elmész egy szakorvoshoz ott is csak azt a ruhadarabodat veszed le ami éppen szükséges,nőknél van hogy a nőgyógyász a mellet is megvizsgálja a nemiszerven kívül.Könyörgöm előszőr alul vetkőzől le ha alul vizsgál,majd megvárja hogy felöltözz és utána vizsgája meg a mellet ha már felöltöztél,TEHÁT NEM MEZTELENÜL!!!!
Bármilyen normális orvostól megkérdezed hogy normális e hogy tök pucéron vizsgája a fiatalokat azt fogja modani hogy nem így kellett volna.
Anyukának:
Igen is anyuka tanítsd meg a gyereked hogy kiálljon magáért.Nem hinném hogy általános iskolás kislányoknak még a mellét kellene tapogatni.
16/f-nek üüzenem a nemiszerv vizsgálatán nem kötelező résztvenni,nem bűntethetnek meg miatta,ha megmondod ezen vizsgálaton nem szeretnél résztvenni.Jogod van hozzá.Nem közlik veletek hogy nem kötelezhetnek rá,nézz utána az interneten és nyugodtan ki is nyomtathatod ha beszólna az orvos.
Az anyukának üzenem még:
Nem hinném hogy iskolaorvosoknak meztelenül kellene a gyerekeket vizsgálnia.Nem szbad mindenbe beletörödni.Nem értem a szülőket mért nem fognak össze és közösen mért nem hozzák fel a témát szülőiértekezleten,hogy a gyerekek intim testrészeit ne vizsgálják meg a szülő és a gyerek beleegyezése nélkül.A tanárokat,igazgatót is bele kell vonni ebbe a témába.Gondoljunk bele mi is voltunk gyerekek és semmi cici tapogatás,nemiszerv vizsgálat nem volt,hallottam van ahol már a lányok bugyijába is bele akarnak nézni.
Anyuka hoztak egy törvényt hogy a gyerek megtagadhatja a vizsgálatot ,vagy elvégeztetheti más orvossal azt,nézz utána és ha megtalálod akkor nyomtas róla ki papírt.ne hagyjátok magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!