Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van itt vak felhasználó, aki...

Van itt vak felhasználó, aki volt már a komplex felülvizsgálaton?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy a korábbi besorolásához képest most milyet kapott? Hányas csoportban volt, és most milyenbe rakták? Dolgozhat tovább, megmaradt a jelenlegi rokkantsági ellátásának összege, vagy csökkent? Hány órában dolgozhat...?Tehát röviden, idén nekem is mennem kellene, hogy a munkahelyem jövőre is foglalkoztasson, de nem tudom, hogy merjek-e menni, félek csökkentik a rokkantsági ellátásomat. Márpedig a négyórás fizetésem igen csekély, 36eft, amiatt nem érdemes kockáztatni. Ráadásul ha megszűnik a munkahely, máshova nem is igen tudok elmenni dolgozni. Tehát tapasztalatok érdekelnének.

2013. máj. 4. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Komplexre tudtommal a harmadik csoportosoknak kell menni. Nekem van 10% látásmaradványom, de azzal már a kettes csoportba tartozom, és így nem kell mennem komplexre, csak sorosra.

Fent van az NRSZH honlapján, hogy mekkora látáscsökkenés hány százalékos egészségkárosodást jelent, az enyémet 76-ra számoltuk ki, és az D kategóriának felel meg.

2013. máj. 6. 22:42
 2/3 A kérdező kommentje:
A kettes csoportba tartozóknak is menniük kell ha dolgoznak. Sőt, elhelyezkedni már csak komplexszel lehet. Persze támogatott munkahelyen. Ha nincs komplex, akkor ugyanis jövőre nem kap a dolgozó után a cég állami támogatást.
2013. máj. 7. 05:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudtam.
2013. máj. 7. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!