Ha adtak beutalót vérvételre de nem megyek el akkor milesz?
Egy vérvétel időközönként mindenkinek ajánlott, inkább örülj neki, hogy az orvosod ilyen alapos, és elküldött.
Nemrégen voltam én is és szinte semmit nem éreztem, fél perc az egész. Menj csak el, mert az orvos utasításait be kell tartani, főleg ha ezek után is hozzá akarsz járni.
És akkor ki ad neked orvosi gazolást legközelebb ?
Azt elvárod majd akkor, hogy adjon, legyen rendes veled meg minden míg Te tulajdonképpen felülbírálod őt.
Hát sajnálom a dokit. Viszont így lehet elveszíteni a bizalmát, hogy a semmi bajomra adjon igazolást esetleg máskor is.
A kérdező kommentje:
Inkább nemmegyek orvoshoz egy évig.
akkor hogy fogsz lógni?
Totál be voltam én is tojva, és én is azt gondoltam, áááá, nekem nincs semmi bajom, és irtózok a tűtől, és lám, kiderült, hogy vashiányos vagyok!
Amúgy meg, mit vársz akkor cserébe? Ha te sem teszed meg amit kér? Valószínűleg, nem alaptalanul küldött el, és ha mégis, mi van? Legfeljebb kiderül, hogy kutya bajod, és így ki tud írni pár napra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!