Nagyon fáj a szívem, mit csináljak? 17/L
Figyelt kérdés
10 perce hevesen dobogni kezdett, szorította a mellkasom, majd' megfulladtam, de pár perc múlva jobb lett, és most megint... :/ Eléggé eluralkodott rajtam a halálfélelem.2013. ápr. 30. 23:18
1/8 anonim válasza:
Szólj a szüleidnek!!! Ne ide írogass... Majd ők tudják, mit kell csinálni!
2/8 A kérdező kommentje:
Idegi alapon van, mondhatjuk pánikrohamnak is (nem ez az első, de így egymás után még nem volt). Anyumék se tudának mit csinálni, max elterelni a figyelmem, és megnyugtatni.
2013. ápr. 30. 23:51
3/8 anonim válasza:
Hát az már szuper! :) Szólj nekik, egy kiskorú ne szenvedjen egyedül, de ha felnőtt lennél, akkor is jó lenne, ha valaki elterelné a figyelmedet és megnyugtatna...
4/8 anonim válasza:
Nekem is nagyon fáj, ha látom azt a sok szép nőt. 70/F
5/8 anonim válasza:
Igen,ez pánikroham. És ha már többször volt ilyen,foglalkozni kéne vele(pszichoterápia,esetleg gyógyszer),mert olyan nagy mértékűvé válhat,h megkeseríti az életed. Ráadásul szervi károsodást is okozhat,ha hosszú ideig fenn áll.
6/8 A kérdező kommentje:
Rohamaim kb másfél éve vannak (akkor volt az első), depressziós kb 5 éve vagyok. :/ És elég sok fizikai bajom is lett, nem tudom, hogy melyik pszichés, melyik nem, de sokmindenre nem tudnak mit mondani az orvosok. :/ Sok pszichológust, pszichiátert kipróbáltam, de egyik se tudott sokat segíteni.
2013. máj. 1. 08:17
7/8 anonim válasza:
Jársz rendszeresen pszichológushoz?Az,h tudod,h pánik rohamaid vannak,depressziós vagy nem segít.Kéne találnod egy megfelelő pszichológust és pszichoterápiára járnod. Nem hülyeség,hidd el! Vagy megpróbálhatnál egy kineziológust keresni,sokat tud segíteni!
8/8 anonim válasza:
Nem SOK pszichológust/pszichiátert kell KIPRÓBÁLNI, hanem egy mellett elköteleződve járni terápiára éveken keresztül... Ez komoly munka!
Tündérhegyet nézted már? Ott vannak bentlakásos terápiák, egyéni, csoport, dráma, művészetterápia, minden van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!