Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A gerincferdülést helyre hozó...

A gerincferdülést helyre hozó műtét milyen?

Figyelt kérdés

Pár éve gerincferdülésem van és azt mondták az orvosok hogy ezen 41 fokon már csak a műtét segít, de hordok fűzőt ami 10 fokot tart csak nem javít. A műtéttől félek mert olyanokat hallottam hogy sokáig nem állhatok fel az ágyból, nem úszhatok és ilyen megterhelő munkát sem végezhetek. Rendszeresen tornázok és hetente kétszer járok úszni. De mit tehetek még?

16/L

2013. ápr. 24. 07:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát esetleg amivel még meglehetne próbálkozni és nem biztos hogy mindenki ajánlaná, de azért én leírom a csontkovács. Valakiknek használ. csak sokan attól félnek, hogy mivel kissé "drasztikusan nyúl bele a csontozatba" akárbajt is okozhat. de ha érdekel a téma:

[link]

vagy nézz utána google-ba ha ez nem tetszik:)

2013. ápr. 24. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatas..

előző vagyok, itt egy 21 éves írja hogy nagyon sok jót hallott róla és majd ír a fejleményekről mert elkezdett járni, ha ír nyomonkövetheted hogy neki használt e:)

2013. ápr. 24. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
ja és a műtétről egy kis leírás és videó animáció: [link]
2013. ápr. 24. 10:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. ápr. 24. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!