Kecskemét nőgyógyász a Piaristák terén?
A piaristák terén keresnék nőgyógyászt, aki nem magánrendelésen hanem sztk alapon fogadna. Nem vagyok zsugori, de egy rutin vizsgálatért nem szeretnék egy csomó pénzt kiadni.
Ha valaki tud esetleg ott egy orvost, és akár tapasztalatait is megosztaná velem, annak rendkívűl hálás lennék!
Ott régebben a Pataky rendelt ( de lehet már nincs is ott nőgyógy). Én nem voltam vele megelégedve, de ez az én ügyem. Amúgy: miért nem mész ki az Izsáki útiba? Ott hemzsegnek SZTK alapon a dokik. Ha jól tudom be is lehet jelentkezni konkréthoz, de ha mész, valaki úgyis megvizsgál.
Én már nem Kecskeméten járok dokihoz, de kolléganőm dícséri pl. a Bencziket, aki rendel SZTK alapon, kint az Iszákin. Kis Nyirády, Bakó őket is szokták még dícsérni. Engem a Szabó László műtött SZTK alapon és rendes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!