Kétirányú háti röntgen? Folytatás lent.
Figyelt kérdés
Életemben először elküldött az orvos kétirányú gerinc röntgenre, miből is áll ez? Kicsit szégyenlős is vagyok, szóval mondjuk meddig kell levetkőzni, fájdalmas-e a folyamat?( gondolom nem, de azért hátha) Kb mennyi ideig tart? Kérlek, aki már látott ilyet/tapasztalta írjon!2009. szept. 23. 19:29
1/3 anonim válasza:
Hehe, én most voltam 2 hete. Nem kell félned, semmivel se történik több egy sima röntgennél. Még a melltartót se kell levenni, lány esetében. kb 2 percig tart. Előszőr hanyatt kell feküdni, kimegy a néni, kattanás, visszajön a néni, oldalra fordít, kimegy a néni, kattanás, bejön a néni és közli veled, hogy öltözhetsz és mehetsz is :)
2/3 anonim válasza:
Ja, és a nadrágot csak ki kell gombolni és kicsit lejjebb húzni, de ne kell levenni!
3/3 anonim válasza:
Általában a legtöbb röntgen 2 irányú, mert konkrétumot így lehet látni a felvételen. Úgyhogy ha már röntgeneztek, valószínűleg az volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!