Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Körömgomba lehet? 15/L

Körömgomba lehet? 15/L

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje megjelent a lábujjkörmömön egy sötét folt, amiben fehér elszíneződések vannak.

Ütés nem érte a körmömet..

Nem tudom, hogy körömgomba lehet-e?

[link]

[link]

Ha körömgomba, milyen kevésbé drasztikus kezelési módok léteznek? Olvastam, hogy leszedik a teljes körmöt?? Ezt nem lehet elkerülni?

Köszönöm a válaszokat.

2013. ápr. 14. 16:12
 1/7 anonim válasza:
Szerintem csak a cipőd nyomhatja a lábad attól lehet.
2013. ápr. 14. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem körömgomba, hanem ütés, vagy nyomás érhette az ujjad és ezt észre sem vetted. Például a kényelmetlen lábbelitől is származhat. Várj 1-2 hónapot, akkor felszívódik.
2013. ápr. 14. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:

A fekete ütésnyom, alatta a köröm végén viszont én gombát látok.

Viszont, basszus, hogy néz ki a lábad???????????????????????????????????????? Könyörgöm, lány vagy.

2013. ápr. 14. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
ne izgulj, nem mindenhol kell levenni a körmöd! a nailner stift-nél pl a hatóanyag átmegy a körmön, igaz, hogy hosszú idő a kezelés, de sztem megéri, h ne kelljen leszedni a körmöt!
2013. ápr. 15. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:

3-as válaszolóval értek egyet

A fekete folt külső behatástól származik, viszont a körmeid vége nagyon úgy tűnik, hogy gombás. Vegyél rá valamit a gyógyszertárban, amitől majd elmúlik, bár idő kell neki. És normálisan vágd le a körmeidet, és utána fertőtlenítsd a körömvágódat!!

2013. ápr. 16. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:
15 éves lány létedre ilyen lábad van?? xd. Hát menj valahová mindenképpen :DDD
2013. jún. 7. 13:14
 7/7 anonim válasza:
ember, a folt engem kevésbé izgatna. ne legyetek már igénytelenek lány létetekre bszameg! törődj már a lábaddal!
2013. jún. 8. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!