EsztiECL kérdése:
Enyhén gyulladt torokkal (amire antibiotikum még nem adható) vajon megműtenek?
Figyelt kérdés
4 nap múlva lenne az altatásos műtétem, amire majd 4 hetet vártam, s napok óta enyhén gyulladt állapotban stagnál a torkom. Van esetleg valakinek ilyen tapasztalata, elvállalnak-e ilyenkor? Esetleg valami tuti tipp a forró teán és Neocitránon kívül mivel lehet az enyhe megfázásból felépülni? :)2013. ápr. 11. 12:20
1/3 anonim válasza:
Torokfertőtlenítő, mondjuk Strepsils, vagy Mebucain, Septofort, nekem ilyen esetben ezek mindig sokat segítenek. A forró tea ha lehet, kamillatea legyen. C vitamint is szedj.
2/3 anonim válasza:
Gyulladt dolgokat nemszeretnek muteni...
Kezdj el napi 2-3 liter kamilla-harsfa teat vedelni, napi 2 ACC/Fluimucil, napi 3 septofort/mebucain eves utan (kb 2 oraval a kov3tkezo evesivas elott), es par vaju husleves igaz csirkebol
En 2 nap alatt meg tudok gyogyulni ezzel, ha odafigyelsz, es pihensz, akkor 4 nap boven eleg:D
Sok sikert!:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Mebucainnal, kamillateával, sós vizes öblögetéssel is elkezdtem a Neocitrán mellett próbálkozni. Egyelőre nem jobb, de van még 2 napom, így remélem, sikerül szintre hozni magam vasárnapig!
2013. ápr. 12. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!