Hazudott, vagy kiengedhették így a kórházból?
Figyelt kérdés
ha valaki három napig kómában van, az okok nem teljesen ismertek, de az előzmény annyi hogy elájult egy buszon, aztán leállt a szíve fél percre.... azután lélegeztetőn volt napokig... és ma ébredt fel, lehetséges hogy kikönyörögje hogy hazamehessen és holnap már suliba menjen? tudom nagyon hulyen hangzik de elofordulhat ilyen vagy tenyleg iszonyat naiv vagyok..?2013. ápr. 8. 19:49
1/8 anonim válasza:
Saját felelősségére hazamehet. Aláírja a papírt és kész.
2/8 A kérdező kommentje:
mármint az orvosok számára sem ismertek az okok, nem nekem. tudom ez a hazudik-vagy nem dolog nem egészen tiszta, szoval annyi a lenyeg hogy lehet nem is kerult korhazba ezt szeretnem kideriteni
2013. ápr. 8. 19:52
3/8 A kérdező kommentje:
ha meg nincs 18 akkor is?
2013. ápr. 8. 19:53
4/8 A kérdező kommentje:
es a szulei sem mukodnek kozre
2013. ápr. 8. 20:01
5/8 anonim válasza:
Kiskorút azért jobban megnéznek, szólnak a hozzátartozóknak. Sztem kamuzik.
6/8 anonim válasza:
Kiskorú esetén a szülőnek kell aláírni a papírt.
7/8 A kérdező kommentje:
huu koszi mindenkinek...jo tudni.. de eskuszom hogy kitalal valami alibit, majd jelentek(akit erdekel:d)
koszi!
2013. ápr. 8. 20:13
8/8 A kérdező kommentje:
lefizette a doktort.
2013. ápr. 10. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!