Gyucika69 kérdése:
Közgyógyra ki irhat fel gyógyszert?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 18:46
1/7 anonim válasza:
Csak a háziorvos,akinek be kell mutatni a közgyógykártyát és beírja a számítógépbe a számát,ami rákerül a vényre.
2/7 A kérdező kommentje:
A szakorvos javaslatot csak 90%-ra tud irni.NEM KÖZGYÓGYRA !A háziorvos az imurán gyógyszert nem is irhatja fel ,elhajtott minket !KI A JÓ BŰDÖS FRANC IRHAT FEL A GYEREKNEK GYÓGYSZERT ?
2013. ápr. 7. 19:38
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a nem kívánt szövegér,de a hócipőm tele van már hogy van közgyógykártya és mégse lehet használni .Ki tudja megmondani,hogy ki irhatja fel ?
2013. ápr. 7. 19:44
4/7 anonim válasza:
Ilyenkor a szakorvos ad javaslatot a háziorvosnak,h kiírhassa a gyógyszert. Akkor a háziorvos megírja közgyógyra és a közgyógy. keretéből csak 10% vonódik le. Viszont vannak olyan gyógyszerek,amiket csak szakorvos írhat fel 90%-os támogatással,akkor annyit ki kell fizetni. Most fejből nem tudom,h az Imurant javaslatra felírhatja-e a háziorvos,de ha gondolod,holnap reggel a munkahelyemen megnézem és megírom.
5/7 anonim válasza:
Nna, megvan! Az Imurant csak szakorvos írhatja fel,de az ilyen gyógyszereknél van egy olyan szabályozás,h ha valakinek van közgyógya ,kivételesen a szakorvos is írhatja rá.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen .Bemegyek holnap az oep-hez ők biztos megtudják mondani !Amig nem volt nagykoru addig a gyerekorvos felirhatta mind a két gyógyszert ,de nagykorú lett és a felnött háziorvos kekeckedik !
2013. ápr. 8. 21:01
7/7 anonim válasza:
Amit reggel írtam egészen biztos. Utána néztem. Menj el a szakorvoshoz,vidd el a kártyát és felírja Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!