Mikor van vizit a kórházakban?
Jaj de nagy butaságot írt az első... Miért szerinted összeáll dél körül az orvoscsapat és levizitel az egész kórház területén? Szépen végignézik az összes osztály összes betegét? Kezdik mondjuk a neurológián, aztán mennek a belgyógyászatra, onnan a szülészetre, majd a sebészetre, szemészetre, gégészetre és végül pl. az intenzívre?
Ugyan.
A helyes válasz: ahány ház annyi szokás, magyarán osztályonként változik, hogy hol mikor van vizit. Nincs általános időpont, ez helyi szokás függő.
Mondjuk reggeli vizit majd minden osztályon szokott lenni olyan fél8 és 9 között valamikor, de nem az egyetlen vizit egy nap alatt.
Legegyszerűbb ha felhívod az osztályt és megkérdezed, hogy mikor mehetsz be látogatni, mert gondolom ezért érdekel a vizit időpontja. :)
Nem, a megfejtés, hogy mikor nem zavar az ember.
Én is úgy tudtam reggelente lezavarják 9-ig, de ezt régen hallottam azóta sok minden változhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!