Gerinc érzéstelenítés után mosdóba?
Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt elintézni? A műtéttel nincs nagy bajom, de katéterekkel, ágytállal, magam alá pisiléssel már annál több...2013. márc. 31. 12:57
1/7 anonim válasza:
Sehogy. Ki leszel szolgáltatva a helyzetnek, amit el kell fogadnod. Ki fogod bírni. Az érzéstelenítés után már meg se moccanhatsz. Hogy is képzelsz ekkora butaságot.
2/7 anonim válasza:
Nagyon sokszor voltam olyan helyzetben,hogy ágytálba kellett pisilnem,de kibírtam és akkor abban a pillanatban nem azzal voltam elfoglalva,hogy atyaisten ágytál,hanem hogy pisiljek!! Lumbáláskor is ugyanez! rengetegszer fordult már elő velem:S 19/L
3/7 anonim válasza:
Katétert mindenképpen kapsz gerincérzéstelenítésnél, és addig bent is marad, amíg nem tudsz lábra állni, de még néha utána is, műtéttől függ. Ha már kiveszik a katétert, mert lehet mozognod, és tudsz is, nem kell az ágytál.
4/7 anonim válasza:
12 oraig meg fekudnod kell, addig bent lesz a kateter. Utana felkeltenek, ki veszik a katetert, ki mehetsz a mosdoba. Ha nem megy, akkor agytal.
5/7 anonim válasza:
Párom nem kapott katétert, kacsát kapott, deréktől lefele "bénult" meg pár óráig (popsijából cisztát műtöttek ki), utána meg nem mozoghatott, mert elvileg nagy fejfájása lesz annak, aki mozog utána.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, megvolt, de nem volt se katéter, se ágytál, se semmi. Köszi mindenkinek aki válaszolt!
2013. ápr. 3. 16:09
7/7 anonim válasza:
Engem tegnapelőtt műtöttek, epidurál volt ami kb 10. szúrásra sikerült, mivel elég nagy darab vagyok...
Katéterrel csak riogattak, pisi ment, elsőre az ágyba, nem érzel semmit, kicsúszott a cucc a kacsából...
Fekve nem tudtam vizelni, fel kellet ülnöm, szerencsére a fejem nem fájt ez miatt...felkelni csak másnap tudtam....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!