Mért fáj a fejem évek óta?
Pár éve kezdödött . Elöre az volt ha sokat ettem másnap fájt a fejem. Voltam orvosbál és ő aszt mondta, hogy az epém a hibás.
De mostanság akkor is szokott fájni a fejem mikor sokat alszok. Mindig olyan tompa fájdalmat érzek vagy a homlokam-nál vagy a fejem 2 oldalán.Egyre gyakrabban és egyre erödebben szokott fájni.
Mitől lehet ez?
első körben biztos, hogy a szemészeti vizsgálatot javasolnák! szerintem kezdd azzal, hogy elmész a szemészetre, majd aztán egy jó neurológushoz! pszichiáterhez ne menj, mert nem gyógyítana meg rendesen (ez tapasztalat)
a szemészetre úgy kérj időpontot, hogy elmondod ezeket a tüneteket, és nagyon fontos lenne.
Nem rossz a szemed? Van szemüveget amit nem hordasz? Látásromlás okozhat fejfájást mert megerőltetődnek a szemizmok. Nézesd meg hogy jó e a látásod és javaslok egy szemfenék vizsgálatot hogy nincs e szemfenéki elváltozás ami utalhat agydaganatra vagy másra ami okozhat fejfájást. Lehet migrén is amire sajnos nincs megoldás maximum fájdalomcsillapítót adnak majd rá. Én 7 éve vagyok migrénes és akárhány dokihoz megyek nem tudják megmondani miért van. A legutóbbi azt mondta nem fizikai eredetű a probléma. Próbálkozz orvosokkal de a fejfájás sokszor lelki eredetű dolog, sportolj, igyál sok folyadékot stb és talán elmúlik vagy javul valamennyit.
Ha budapesti vagy menj az OITI-be ott vannak nagyon jó fejfájásszakértők illetve rendelkeznek rendes eszközökkel a teljes körű kivizsgáláshoz. Kérj magadnak MRI-t, CT-t, EEG-t stb. Ezek alapján kiderülhet hogy van e valami látható elváltozás az agyadban. Ha nincs akkor valószínüleg migrén. Ami egy külön tudományággá kezdi kinőni magát! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!