Hová mehetek orvoshoz lakhelyemen kívül?
Figyelt kérdés
Urológiára kellene elmennem, balatonnál lakom ott vagyok bejelentve, de pesten lakom most 7. kerületben, itt dolgozok. Hová kellene nekem elmenni urológiára ilyenkor? Mert gondolom csak úgy bemenni nem mehetek, háziorvosnak kellene beutalnia, de hétvégén tudok csak hazamenni, amikor nincs háziorvos, de az meg Siófokra utalna be gondolom. Tehát pesten hova és hogyan tudok elmenni urológiára? Köszi2013. márc. 21. 10:11
1/5 Ditta323 válasza:
Van ott ideiglenes lakcímed? Mert ha igen akkor el tudsz menni ott a körzetishez.
2/5 anonim válasza:
Az urológiára nem kell beutaló.És mivel elsősegély ellátó helynek számít, elfogadnak bárhol,ha panaszod van. Egy gond van vele. Általában előjegyzést kell kérni.
3/5 A kérdező kommentje:
nincs ideiglenes lakcímem, ja és reggel 9től fél6ig dolgozok hétköznap. 6tól is lehet menni beutalóval? vagy szabadnapot kell majd kérnem hozzá?
2013. márc. 21. 11:20
5/5 anonim válasza:
Ahogy már írtam,urológiára nem kell beutaló. Időpontot kell kérni és azt úgy egyeztetheted,ahogy Neked jó. Lehet 6 óra utánra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!