Arthroscopos mozaik plasztikával történő műtétem lesz, ez hogy néz ki, mit csinálnak a térdemmel, mennyi ideig tart? Kell majd mankót használni utána, vagy egyből terhelhető?
Akkor ez nem lesz olyan egyszerű! Mindenképpen készülj arra, hogy mankózás lesz a dologból. Terhelni fokozatosan és nagyon figyelj oda mit mond a gyógytornász hogyan terhelheted.
Vérvétel a műtéti előkészítéskor lesz de ettől nem kell tartanod.
Nem tudom altatás vagy gerincérzéstelenítés lesz de egyik sem gázos.
Ha van még valami kérdésed írd meg nyugodtan
Köszi az infókat :)
Tegnap kellett visszamenni az orvoshoz megröntgenezték a másik térdemet is az sem volt rendben, szóval már nem biztos,hogy letört darabról van szó, majd menni kell még valami röntgenhez hasonlóra( annak a nevét elfelejtettem) meg az orvos még konzultál a többivel, hogy mi lehet az
nekem 9 nap múlva lesz arthroscopia műtétem..nem tudom teljesen kinyújtani,ödéma van benne,meg a porccal van valami gond..
ez után kell mankó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!