Lehet tenni egy mentős személyre panaszt? Ha igen, hol, hogyan?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 21:43
1/8 anonim válasza:
Lehet. A megyei irányításnál. Bár ez függ attól is miért szeretnél panaszt tenni. Mit tett?
2/8 A kérdező kommentje:
És írásban lehet?
Nem igazán volt empatikus. Nem azért hívok mentőt, hogy ő röhögcséljen.
2013. márc. 16. 12:34
3/8 anonim válasza:
Hát ez így elég sovány. Erre miért is akarnál panaszt tenni? Ártott neked? Rajtad nevetett? Ez így elég karcsú. Nevetgélt a mentős. Ezért panaszt akarok tenni. Érdekes.
4/8 anonim válasza:
Mellesleg a nevetés az egyik legjobb gyógyszer.
5/8 anonim válasza:
Komolyra fordítva a szót. Nyugodtan panaszt tehetsz ha a mentős rajtad röhögött. Nyugodtan panaszt tehetsz amennyiben nem látott el téged megfelelően. Nyugodtan panaszt tehetsz amennyiben meglopott vagy etikátlanul viselkedett veled szemben. De az, hogy jó kedve van az nem ok erre. Én is igyekszem jobb kedvre deríteni azokat akiket viszek, Az esetek nagy többségében sikerül is mosolyt csalni az arcára a betegnek akit viszek. Sokat számít. Uram bocsá néha én is szoktam nevetni. A gépkocsivezetővel, a beteggel. Vannak bizonyos határok kinél mi. Nem mondom, hogy nincsenek a mentőszolgálatnál olyanok akik tökéletesen megfelelnek erre a munkára. De jó lenne hamár a teljes storyt leírnád, h lássuk, mi is ami ennyire vérig sértett. A negatív példa is példa, nem is szabad eltussolni szerintem.
6/8 A kérdező kommentje:
Hosszú lenne ezt így leírni. Ha csak vidítani szeretné az embereket, azzal semmi problémám nem lenne. De ha mentőt hívok, azért teszem mert ugyebár ember élet függ kockán. Sajnos valószínűleg a beteg is érezte, hogy nem sok van hátra, azért a fiához szólt, hogy vigyázzon a húgára. Erre a "kedves" mentős elkezdett nevetni. Szerintem ez pont nem az a szituáció, ahol a humor elfér.
Vajon másokat is megtisztel azzal, hogy haldokló betegeknél nevetgél? Véleményem szerint ez nagyon nem ide illő.
Nem kell szívére vennie ismeretlen emberek halálát, de azért nem nevesse már ki őket...
2013. márc. 16. 18:59
7/8 anonim válasza:
Ebben az esetben természetes a panasztétel. És ezt meg is lehet tenni a megyei irányításnál. Telefonon lehet érdeklődni, hogy miként és hogyan. Sajnos sok esetben a panaszkodás teljesen bagatell dolgok miatt történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!