Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ki tud valamit a pigmenthianyrol?

Ki tud valamit a pigmenthianyrol?

Figyelt kérdés
Az unokaocsemrol ma tudtam meg, hogy nagy valoszinuseggel ez a betegsege, azert nem mondom 100%-ig, mert ma mennek orvoshoz, de en is lattam a foltokat, mar van a kis karjan meg a laban lattam. Talaltam en is oldalakat a neten, hogy mi is ez a betegseg, de engem a szemelyes tapasztalatok erdekelnek inkabb. koszi mindenkinek elore is.
2009. szept. 15. 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem a térdem ilyen. Nem sok mindent tudok róla írni csak keveset, mert én nem születtem vele, hanem nekem attól van hogy egyszer kiskoromban elestem lejött a bőr a térdemről és most ilyen ezért nekem nem pont olyan mint annak aki vele született, például az enyém nem nő tovább (mármint nem foltosodok tovább és csak akkor látszik ha fázom). Azért leírom amit tudok róla:

-nem nagyon kezelhető csak esetleg immunerősítővel

-a napfény rontja a beteg állapotát

kábé ennyit tudok róla mondani... Személyes tapasztalatom még annyi hogy például ha vizes ott a bőrfelületem vagy vízben vagyok és rásüt a napfény akkor erősebben látszik, vagy ha fázok akkor is... Nekem például a barnítókrémtől enyhül de ti ne próbáljátok ki mert lehet hogy az unokaöcséd bőre másképp reagál...

Sok sikert kívánok nektek!

2010. márc. 6. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!