1/3 anonim válasza:
hideg folyóvíz alá kell tenni legalább 10-20 percre. Ezzel lehet csökkenteni a roncsolódás mélységét.
2/3 anonim válasza:
ha ne nagyon mély, akkor orvosi utasításra (!) Irix spray jó rá. Nekem amikor lekapta a motor kipufogó cső a bőrt a lábamról régen, akkor azt írtak fel. Nem is látszik a nyoma!
3/3 Hunhubi82 válasza:
Aloe first spray csodákra képes! Egyszer leöntöttem a lábam a vádlimon a gáztűzhelyről frissen levett olajjal. Mondanom sem kell, hogy nézett ki, és hogy mennyire fájt! Az egyik ismerősömnek volt ilyen aloe first-je és befújtuk vele úgy kb. 5 percenként vagy négyszer! Mire az utolsó adag is beszívódott nem hittem el, már nem fájt!!! persze egy dadabig látszott a heg, de egy idő után az is elmúlt! A másik praktika, meg maga az aloe vera növény! A levét rá kell nyomni az égési sérülésre; ezt is volt már szerencsém kipróbálni :) működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!