Pszichés problémám lehet?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy január végén voltam plazmát adni és a szúrás nem sikerült jól ezért felfújódott a vénám. Akkor megijedtem. Két napra rá elkezdett szúrni a szívem és 140 volt a pulzusom.3-szor voltam sürgősségin vért vettek és minden eredményem jó, még a TSH-is. Elküldtek a kardiológiára szívultrahangot és EKG-t csináltak. az EKG-n van egy pici eltérés. Egy hete nagyon zavart vagyok és feledékeny, egyensúlyzavaraim vannak, nem tudok koncentrálni. Bal oldalon gyakori hogy fáj a fejem illetve zsibbadok. 10MG-os Betaloc Zok-ot szedek mert a szívem még mindig gyorsan megy. Lehetséges a Betaloc mellékhatása? Vagy mi okozhatja mind ezt? A válaszokat köszönöm.2013. márc. 8. 13:13
1/2 anonim válasza:
Sok oka lehet, az is lehet hogy a gyógyszer okozza, vagy pszichés problémád van. Szerintem kérj beutalót valami pszichiáterhez, szerintem egy próbát megér a dolog. Bár igaz én nem vagyok szakértő, de volt már ismerősöm aki hasonló tünetekkel szenvedett folyton és kiderült hogy pszichés baja van.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
2013. márc. 8. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!