Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 13 éves vagyok és kiakarják...

13 éves vagyok és kiakarják venni a mandulám mit tegyek hoyg ne féljek tőle?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok lány és 1 honap mulva kikell venni amandulámat de azt sem tudom altassanak vagy ne egyik szülőm azt mondj aigen másik nem és nagyon félek tőle már attol ropsszul vagyok ha csak belegondolok legszivesebben elkezdenék bőgni de nem vok kis hisztis

sgietsetek !! S.O.S

köszi

2009. szept. 10. 18:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj! Válaszd az altatást. beadnak egy szurit, pikk pakk elalszol és arra kelsz, hogy már rég túl vagy rajta :)

Pár napig utána fájni fog a torkod, de fájdalom csillapítóval lehet szüntetni.

27/N kórházi dolgozó

2009. szept. 10. 18:49
 2/22 anonim ***** válasza:
47%

Nyugi, nem gáz.

Kérj altatást, bár én már megbántam... (ezt inkább nem mondom el, mert még a végén elszöksz otthonról azért, hogy ne vegyék ki :D)

2009. szept. 10. 18:51
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek irtad le neki? hogy most belekérdezzen, hogy mi volt az? mert hogy az emberi természet velejárója a kiváncsiság. főleg műtét előtt ilyen szituban.
2009. szept. 10. 18:56
 4/22 A kérdező kommentje:
nagyon félek nem merek ma aludni már itt a gép előtt majdnem bőgök mert olvastam pár oylan komit másjol hogy belehaltak vagy elvéreztem vagy stb
2009. szept. 10. 18:57
 5/22 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kérj altatást! Az anyámnak 14 évesen vették ki, miután magához tért a kómából, amit a mandulája okozott. Azóta is rosszul van, ha eszébe jut... :S
2009. szept. 10. 19:02
 6/22 anonim ***** válasza:
És mért kell kivenni a manduládat, mióta van vele és milyen panaszod? Műtétek előtt érdemes több orvos, tehát legalább még egy, de akár kettő tanácsát is kikérni, ha valamelyik is azt mondja, hogy nem kell, akkor el lehet rajta gondolkozni, ha pedig hárman ugyanazt mondják, akkor hidd el, hogy orvosilag szükség van rá. Szóval kérd meg a szüleidet, annyit igazán megtehetnek, hogy vigyenek el még két orvoshoz. Addig is osztálytársaid, ismerőseid körében érdeklődj, hogy nekik milyen volt (amit ismersz, attól kevésbé félsz), az biztos, hogy bárkit is kérdezel meg, mindegyik túlélte és nem lett vele semmi probléma. Gondolj arra, hogy utána milyen jó lesz, ha megszűnnek a panaszaid.
2009. szept. 10. 19:05
 7/22 A kérdező kommentje:

hát már régebb ót avannka panaszaim miatta cska mindig nagyon féltem tőle és nem mentünk időpotot kérni

de mostmár nem lehet továb huzni azt mondták

nagyon félek nem tudok ma aludni

mivan ha ................

???????????????????????????

2009. szept. 10. 19:07
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát igazából szerintem az altatás veszélyesebb, mint maga a műtét...arról lehet durva dolgokat olvasni, hogyha egyszer is altattak valakit, utána milyen károsodásokat szenvedett, agyilag kicsit tohonyább, lassúbb felfogású lett, régebben altattak engem is, de amiket azóta hallottam, hát attól félnék a legjobban.
2009. szept. 11. 01:38
 9/22 A kérdező kommentje:

rendben !!!! Hát pedig eddig abban hittem az jobb de akkor nem altatást fogok kérni

de inkább nem parázok tőle majdf meglátom milessz

de komikat még irhattok !!!

pl: kinek miylen élmlny volt ha már kivették a manduláját hány évesen és most hány éves

2009. szept. 11. 07:18
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
Azért enyhén szólva túlzás amit az utolsó írt. Az ilyesmire szinte semmi esélyed. Én biztosan nem vállalnám be, hogy ébren kivegyék a mandulámat. Nem akarlak ijesztgetni, de el tudod képzelni, hogy ott lent matassanak? Te öklendezel, meg még fáj is, vérzik is?
2009. szept. 11. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!