Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy lehet ekkora eltérés két...

Hogy lehet ekkora eltérés két orvos véleménye közt?

Figyelt kérdés

Megkaptam az igazságügyi szakértő véleményt.Ami nem azt mutatja ami a valóság.

Ezt tartalmazza: 2012.január 31-én Miskolci szakértői vélemény amely iratok alapján készült.Az ellenőrző rtg. vizsgálat során leirt csonttöbblet következtében a későbbiekben maradandó fogyatékosságot eredményező tartós fájdalmak,illetve járásnehézség is kialakulhat.

Erre a Budapesti vélemény 2013ban:A 2012.január 31.én előterjesztett igazságügyi orvos szakértői véleményben hivatkozott fájdalom és járás nehezítettség nem alakult ki.A törések maradéktalanul meggyógyultak.Ezzel összefüggésben,vagy másban megnyilvánuló maradandó fogyatékosság nem alakult ki.

Viszont az orvosi papírok nem ezt igazolják.Fél évvel ezelőtti vizsgálati lelet tartalma:

Tibula és fibula közt csontkinövés észlelhető

Jelenlegi felvételből remodelláció várható.

Amennyiben a csontkinövés panaszokat okoz eltávolítása szóba jön.

Ez mi? Ezt hagynom kéne?

2013. febr. 26. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen egyértelmű:

2012. jan. 31-én történt valami (baleset?), az akkori papíron az áll, hogy a röntgenfelvétel alapján elképzelhető, hogy tartós fájdalom, fogyatékosság kialakul.

Fél évvel későbbi vizsgálati lelet tartalma: látható a sípcsont és a szárkapocscsont között egy kinövés. A felvétel alapján várható, hogy mindez helyrejön, azonban ha a csontkinövés panaszt okoz, el kell távolítani.

Fél évre rá, 2013-ban a lelet: nem alakult ki fájdalom és járásnehezítettség, fogyatékosság, a törés meggyógyult.

Mi a kérdés? És mit kéne hagynod? Ha vannak panaszaid, amiket a csontkinövés okoz, akkor azt el kell távolíttatni. Ha pedig mégsem gyógyultak meg maradéktalanul a törések, kialakult tartós fogyatékosság, akkor vissza kell menni oda, ahol Budapesten ezt a 2013-as papírt kiállították, és mondani, hogy ez nem így van, ahogy le lett írva.

2013. febr. 26. 20:45
 2/7 A kérdező kommentje:

A baleset 2011 áprilisában történt.

A csontkinövés műtétet követően fél évre nőtt ki,így 2012ben a szakértő már látta.

Fél éve voltunk orvosnál folyamatos kontroll vizsgálat ..és ugyanez volt a helyzet.ibula és fibula közt csontkinövés észlelhető

Jelenlegi felvételből remodelláció várható.

Amennyiben a csontkinövés panaszokat okoz eltávolítása szóba jön.

Ez alapján hozta ezt a véleményt az igazságügyi szakértő 2 hete.A leletek alapján.

Az igazságügyi szakértő véleménye nem egyezik az orvosi lelettel,ami pedig a bíróságra megy büntető eljárás ügyben.

A törés meggyógyult, viszont az a csontkinövés az ott van és van mikor fájdalom jelentkezik,és ha ez nő akkor ezt el kell távolítani.

Akkor mi ez ha nem maradandó sérülés?

2013. febr. 26. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
De az igazságügyi szakértő egy fél éves lelet alapján állítja azt, amit? Nem volt előtte vizsgálat? Ez elég furcsa, mindenképpen felkeresném őket a helyedben.
2013. febr. 26. 23:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen a leletek alapján hozta a döntést.Ami azt tartalmazza ,hogy nem gyógyult meg a lába hisz ott az a csont.

Vizsgálat? Áh,megmérte hány centi,hány kiló, vérnyomását,kikérdezte a gyerkőcöt hogy milyen oviba jár és mikor vihet be játékot az oviba ,kivel érkezett és ennyi volt a vizsgálat.

Most felhívtam a bírót aki eljár ebben a büntető ügyben és azt mondta menjek el a tárgyalásra (250km-re) és ott kérjek új szakértői vizsgálatot mert azt állítom ,hogy valótlan.

2013. febr. 27. 08:43
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

Még az rtg kép is azt mutatja hogy ott a csonttöbblet.

Nyilvánvaló , hogy nem nézték meg a cd-t és valamit nagyon elnéztek rajta

2013. febr. 27. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nagyon gyakorlatlan vagyok ebben a kérdésben, de jár ez neked valamilyen előnnyel, vagy hátránnyal? Mármint az eltérő orvosi vélemények. A balesetben ki volt a hibás?

2013. febr. 28. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:

A balesetben az apuka volt a hibás aki anno a 3éves gyermek életet veszélyeztette.

Azóta 6éves és még mindig gondot okoz neki, és ahogy elnézem örök életére ki hat.

Mikor látom,hogy minden gyerek önfeledten szalad, addig az enyémnek meg kell állnia mert fáj a lába vagy éppen sántítva fut mert nem akar kimaradni a játékból.

Igen számít ,hogy a véleményben leírtak megfeleljen a valóságnak, és az apa kapja meg méltó büntetését!

2013. febr. 28. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!