Kb. egy éve nem tudom fizetni a TB-m. Ha beteg vagyok, így nem lát el az orvos?
Én nagyon szívesen eltartanám a többi 7,5 millió embert - ha lenne egy f@sza munkám, de nincs...
Amúgy biztos nem én pontoztalak le, mivel azt sem tudom ez mit jelent! :D
Kedves kérdező!
Ha szerencséd van, és a háziorvos ellát, meg kezel, meg minden, de még gyógyszert sem tud neked felírni, mert a receptre rá kell irnia a TB számodat. E nélkül már a háziorvos nyomtatója sem hajlandó megírni a receptet. Ha meg sztk ba kell menned, be kell adnod a recepción a tb kártyádat, mert csak így tudnak beírni ahhoz az orvoshoz, akihez menned kellene. Ha nem vagy beírva, nem is észlelik, hogy ott lézengel a folyosón, így be sem hívhatnak stb Remélem tudtál követni...
Igen, értem és köszönöm a választ! :)
Közben mégsem mentem el orvoshoz, mert jobban lettem, de elkezdtem intézni a tb-elmaradásom, úgyhogy most már rendezve lesz és mostantól jobban figyelek és nem leszek ilyen felelőtlen. Tanultam az elkövetett hibámból. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!