Hogy zajlik a sportorvosi vizsgálat, mennyire kell levetkőzni?
Figyelt kérdés
Mert olvastam, hogy mozgásszerveket stb vizsgálnak. Ha valaki volt ilyenen írja már meg, hogy mennyire kellett vetkpzni éshogy zajlott az egész. Köszi.2013. febr. 20. 07:41
1/2 anonim válasza:
felül félmeztelen, alul ha jó emlékszem térdig húztuk a gatyát, EKG volt, sztetoszkópos vizsgálat, szemvizsgálat
2/2 anonim válasza:
szerintem ez az adott sportágtól is függhet,valaki azt írta korábban hogy nekik a herékjüket is megnézték,de szerintem ez nem jellemző,hanem tüdő,szív meghallgatása,térd,megkopogtatása,gerinc vizsgálat ilyesmik és a többi már a sporttól függ,lehet hogy szívet is megterhelik,megnézik futás közben hogyan működik és EKG-t kötnek ekkor rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!