Műtét alatt teljesen pucérnak kell lennie a betegnek?
Figyelt kérdés
Az egyik mellemből kell kiműteni egy csomót, és nem szeretnék alulról is teljesen pucér lenni.. Megoldható, hogy lehessen rajtam alul valami, esetleg kérhetek steril nadrágot külön a műtét idejére, vagy muszáj teljesen levetkőzni?2013. febr. 19. 20:06
1/8 anonim válasza:
Nem lehet rajtad semmi, még egy fülbevaló sem. Sterilnek kell lenned. Olyan ruhát kapsz, ami alul eltakar. Bugyi ehhez nem kell, de nem is fog hiányozni. Senki sem nézegeti az akármidet.
2/8 anonim válasza:
Amikor engem műtöttek akkor bár a pizsamámban toltak az előkészítőbe de ott mindent le kellett vennem. Kaptam egy műtőshálóruhát azt kellett felvennem. Végül is nem lesz meztelen az ember mert adnak steril holmit amit felvehetsz. Műtét után újra felveheted a saját cuccodat.
3/8 anonim válasza:
Komolyan nem hiszem el, hogy valakit műtét előtt az zavar, hogy le kell-e vetkőznie vagy sem.
Hidd el, az orvosok nem azzal fognak foglalkozni, hogy te hogy nézel ki alulról :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Kedves harmadik válaszoló, engem igenis érdekel, mert eléggé szemérmes lány vagyok, és nem szeretnék kiszolgáltatottan és meztelenül feküdni egy csapat ismeretlen ember előtt, még akkor sem, ha azok orvosok.. nőgyógyászhoz is hosszú derekú felsőben megyek, pedig az az orvos nő..
2013. febr. 19. 20:39
5/8 anonim válasza:
Ha altatnak, úgyis teljesen kiszolgáltatott leszel, akár meg is d*ghatnak a műtőasztalon... De nyugi, nem fogják megtenni :)
6/8 A kérdező kommentje:
Azért annyira bízok az orvosaimban, hogy azt nem tennék :) Viszont altatás előtt valamelyest megnyugtatna a tudat, hogy van rajtam valami.. És azért nem szeretnék még egy negatív élményt szerezni a műtétekkel kapcsolatban.. A teljes pucérság pedig az lenne.. A felzaklatottság pedig még inkább nem tenne jót a szervezetemnek..
2013. febr. 19. 21:42
7/8 anonim válasza:
Felzaklatott biztos nem leszel, mert műtét előtt szoktak nyugtatót adni.
Műtét alatt csak a szükséges testrészek láthatóak, a többi le van takarva. Ezekre meg vannak az előírások, nem kérésre működnek. Nyugi, nem fogsz tök meztelenül feküdni a műtőasztalon.
8/8 A kérdező kommentje:
Én az előtte és utána lévő lelki állapotra gondoltam, de köszönöm a választ :)
2013. febr. 19. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!