Kihívták a mentőt, kell fizetnem?
Nemrég sikeresen sikerült túlinni magam, elmondás szerint köbö félholt állapotba (nem reagáltam szinte semmire) kihívták hozzám az orvosi ügyeletet, ők meg a mentőt.. bevittek, de elvileg nem kaptam se detoxot semmi kezelést.
Fizetnem kell - fizettethetnek velem valamit?
Köszönöm a válaszokat!
Igazából nem tudom hogy van a TB-m, mert pont most olvastam utána hogy elvileg decemberben be kellett volna jelentkeznem és fizetnem mert nem tanultam tovább és betöltöttem a 18-at. Ez nálam elmaradt mert erről engem nem értesített senki, erről esetleg valaki tud valamit hogy ilyenkor mi van és mi a teendő?
tesómnak utolag kellett visszafizetnie a TB-t, de orvosnál nem volt
csak nem eus területen tanult
mivel nem érintett, nem figyeltem igazán amikor a rádió bemondta a szankciókat... aki nem jelentkezik be időben, azt valamennyire megbüntetik...
egyszerű... jelentkezz be...minél előbb, annál jobb..lehet, hogy nem történik semmi..nem Te vagy az egyedüli, aki mulaszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!