Reggelente felrqkok Vekony alapozo. Fiu vok 15 eves Ezt Nehqnyan Kiszurtqk..szerintetek nagyon ciki?pat nasos A borom azaz piros foltok vannak rajta Szval nem Ilyen bedurrant cuccok....
Szerintem ha olyan tónusú alapozót teszel magadra,ami a bőrödhöz hasonló akkor nem annyira feltünő.
De szerintem ha fiú vagy kicsit gáz ha nagyon látszik.
2013. febr. 12. 12:03
2/11 anonim válasza:
Inkább menj bőrgyógyászhoz és kérj pattanás elleni krémet meg gyógyszert. Az alapozó nem tesz jót a pattanásoknak.
2013. febr. 12. 12:05
3/11 anonim válasza:
Bőrgyógyász= Nuku piros folt
Alapozó = Űber Gáz!
Honnan a fenéből gondoltad,hogy fiú létedre szükséged lehet alapozóra?
2013. febr. 12. 12:08
4/11 anonim válasza:
Gáz ha alapozom magam?
Reggelente vékonyan felrakok némi alapozót. Fiú vagyok, 15 éves. Ezt néhányan kiszúrták... Szerintetek nagyon ciki?Pattanásos a bőrőm, azaz piros foltok vannak rajta. Szóval nem ilyen bedurrant cuccok....
Ez a gáz inkább. Amúgy meg marhára jót tesz, hogy még lélegezni sem hagyod a bőröd.
2013. febr. 12. 12:13
5/11 anonim válasza:
az alapozótól csak rosszabb lesz!!! én is alapoztam magam egy időben, mert nagyon szégyelltem h pattanásos vagyok, de aztán rájöttem, hogy ez nem jó.
abbahagytam és 1-1,5 hét múlva láthatóan szebb lett az arcom
2013. febr. 12. 13:46
6/11 A kérdező kommentje:
kosz A sok tanacsot De bordokina. Mar voltam parszor de Nem nagyon Akar Elmulni ..am telleg rosszab lett tole de Mostmar Anelkul ise Merek menni....nagyon zavar hogy Nem a szembe neznek hanem Arcomra azzz!:(
2013. febr. 12. 18:37
7/11 A kérdező kommentje:
Bocsi csak telorol irok es siettem:/
2013. febr. 12. 18:56
8/11 anonim válasza:
Akkor menj másik bőrdokihoz és csinálj valami tisztítókúrát.
2013. febr. 13. 07:46
9/11 A kérdező kommentje:
Az mennyire befolyasolhatja az arcom Allapota. Ha oki irt csomo kremet Es abbol 1et Szedek Mert ugy erze. A tovbi felesleges?
2013. febr. 13. 12:41
10/11 anonim válasza:
Ebből egy mukkot sem értettem egyébként. Kicsit megtisztelhetnél minket azzal, hogy odafigyelsz, mit írsz... Egyébként az orvos - ha ezt akartad írni - ha több dolgot írt fel, azt nem passzióból írta fel, hanem azért, mert mindegyik kell a teljes gyógyuláshoz. Ezért mindent használni kell!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!