Lehet véradó olyan személye, aki marijuánát szív?
Azon a részen már rég túl vagyunk, hogy káros-e vagy sem.. Szóval most nem olyanoktól várok válaszokat, akik nagy fűellenesek, mert azok inkább... ---> (olvassatok csak utána a marijuánával kapcsolatos kutatásoknak, nézzetek dokumentumfilmeket, ne pedig itt okoskodjatok nekem)
Na most, hogy ezt tisztáztuk, az lenne a kérdésem, hogy ha elmegyek vért adni, mert ritka a vércsoportom és szeretnék feláldozni belőle a közjónak, akkor lehet-e bajom abból, ha marijuána fogyasztó vagyok? (ezek mind csak feltevések, nem magamról beszélek) Először is vizsgálják-e a vérben a nyomait, ha találnak akkor rendőrt hívnak-e.... ez érdekelne.
Köszönöm a normális válaszokat, a többit pedig nem.
(de most tényleg.. mielőtt valaki idejönne világot megváltani az antifüves beszédével, amit jelzem el sem fogok olvasni, azelőtt gondoljon bele, hogy vajon miért is legális már 14+ államban, Kanadában és néhány EU-s országban a fű. Szóval ezeket kérem mellőzni)
Az ismerősöm úgy ment el vért adni, hogy előtte 10 perccel is szívott. Simán levettél tőle a vért.
Aki azt megkapta, jól járt :)
elvileg nem, de gyakorlatban nem igazán foglalkoznak vele, rendőrt biztosan nem hívnak, kötelező orvosi titoktartásról nem hallottál még?
egyébként nem legális csupán dekriminalizált vagy orvosi célokra engedélyezett 17államban, illetve számos -köztük EUs- országban is
a világon először Coloradoban és Washingtonban lett legális néhány hónapja
Romániába, Pl NAgyváradon, 7darab 9.35LEj értékü, étkezési utalványt adnak, véradásért, amit bármire lehet költeni. kb 65lej, ami... 4000FOrint kb.
Amugy, szerintem nem nézik a Füvet, az külön le kellene tesztelni... igazából nem számít semmit... ;), szerintem nyugodtan adhatsz... amugy meg, csaknem a hónap minden napján van be füvezve, vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!