Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Mai (02.08.) eset:

Megyek autóval a Kossuth utcán, mikor látom, hogy egy idős Hölgyet egy úr éppen ellátásban részesít. A Hölgy elesett a padkában, elég komolyan vérzett, a szeme sarka felnyílt. Azonnal elővettem az elsősegély dobozt, mikor azt láttuk, hogy ez mentőt igényel, akkor elkezdtem telefonálni. Ekkor 12:35-kor elindítottam egy segélyhívást a 112 felé. Többször próbáltam, nem sikerült, foglalt. A 104-es telefonszámot hívtam ezt követően, ahol minden adatot elmondtam. A mentős hölgy azt mondta küldi a kocsit.

13:07-kor újra telefonáltam, hogy jó lenne, ha jönne a kocsi, a vérzés nem állt el. A válasz az, hogy nincs szabad kocsi. Ha lesz, küldik a segítséget. Egy autós azt mondta beviszi a kórházba. Felhívtam a mentőst, hogy bevinnénk az Árpád kórházba, a mentős azt mondta ott nem látják el, a 8 .kerületben van az ügyeletes kórház, várjuk meg a mentőt. Rendben, ekkor egy járókelő újból tárcsázott (13:13) körül, emeltebb hangon kérdezte meg, hogy hol a mentő. Még mindig nincs szabad kocsi, majd ha lesz küldik.

A mentő 13:37 perckor (1 ÓRA MÚLVA!!!! a normál és elfogadott idő 15 PERC!!!) érkezett meg a mentő az újpalotai mentősállomásról, a kijövő mentős közölte, hogy 3 perc alatt értek ide, amint megkapták az értesítést és kizártnak tartja, hogy se Újpalotán se Újpesten ne legyen szabad kocsi.

2013. febr. 8. 16:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!