Milyen orvos dr. Gódi Szilárd?
Legalja. Ha hozzá kaptál időpontot akkor kérj máshoz. Nem érdemes bemenni. Én gasztroenterológián voltam nála. Elszerettem volna mondani hogy az elmúlt időszakban hogy voltam, hiszen legalább 2 hónap mire orvoshoz kerülsz, olyan időpontok vannak. :) Azt mondta hogy őt nem érdekli hogy hogyan voltam, csak az hogy Most hogy vagyok. Számomra ez felfoghatatlan, hogy erre vártam 2 hónapot hogy elmondjam azt hogy most épp nincsenek olyan borzasztó tüneteim, de januárba meg azt hittem megdöglök. De őt az nem érdekli. Az ambuláns lapra amit felírt "diagnózist", az teljesen más mint amit én mondtam. Nem sikerült odafigyelnie.. Felírt egy antibiotikumot meg azt mondta szedjek probiotikumot. Aztán sok sikert! Ja, meg csináltatott egy vérvételt, és azt mondta hogy jelentkezni fog a továbbiakkal kapcsolatban. Ez több mint 2 hete volt, nem jelentkezik.. Aztán lehet hívni a klinikát, aztán vagy felveszik, vagy nem.
Aki hozzákapott időpontot, az kérjen máshoz, ez csak egy jó tanács!
Én 2 hónapot vártam, azt hittem majd most, megfejtjük a problémám, de nem. Igazából az az elkeserítő hogy végig sem hallgatják az embert. Nem voltam bent 2 percet. Ha elmondhattam volna amit átéltem, más értelmet kapott volna az egész. De igazából a töredékét se tudtam elmondani annak ami volt, de ő megmondta, csak az érdekli hogy jelen pillanatban milyen az állapotom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!