Ha valamilyen rákos lennék, akkor tudnék hízni?
Figyelt kérdés
parázok hogy rákos vagyok, annyit tudok hogy ha rákos vagyok akkor nagyon lefogyok, de ez minden esetben így van ?? bármilyen daganat esetén fogyna az ember ??2013. febr. 2. 17:33
1/8 anonim válasza:
Inkább a kemó alatt, fogy az ember, nem magától ráktól.
Miért félsz attól, hogy rákos vagy?
2/8 anonim válasza:
Csak az utolsó stádiumban fogynak igazán a rákos betegek.
Egy daganat sokáig ott lehet a szervezetben, akár 4-5 évig is teljesen tünetmentesen. Persze vannak tumorok, amelyek fél egy éven belül is tüneteket adnak elhelyezkedésük miatt.
Kezdeti stádiumban nem velejárója a fogyás, simán hízhatsz is.
3/8 A kérdező kommentje:
A hasamnál sokszor érzem hogy valami kidudorodik egy pillanatra de aztán elmúlik nem fáj csak érzem és kicsit parázok
2013. febr. 2. 17:56
4/8 A kérdező kommentje:
16 és fél éves vagyok sajnos cigiztem de tavaly leszoktam róla és azóta egészségesen élek,focizok, kb 10 hónapja szedek eurovit tablettát televan vitaminnal, tavaly ilyenkor voltam vérvételen és röntgenen,de nem volt semmi
2013. febr. 2. 17:59
5/8 anonim válasza:
Akkor ez inkább bélmozgásnak tűnik, vagy egy kis alien fejlődik majd ki.
Fáj is valamid a gyomrod?
Ha rákos az ember akkor, a nyirokcsomók megvannak duzzadva pl.
6/8 A kérdező kommentje:
Nincs semmi más panasz
2013. febr. 2. 18:04
7/8 A kérdező kommentje:
mindenesetre köszönöm,megnyugtató volt
2013. febr. 2. 18:05
8/8 anonim válasza:
Hasfali sérv ? Az nem a cigitől van. Háziorvosodnak mutasd meg, de az csak akkor valószínű, ha mindig ugyanazon a helyen dudorodik ki. Vagy lehet hogy kicsit gyengébb bizonyos területen a hasizmod és az erőteljesebb bélmozgást lehet észrevenni rajta keresztül, ahogy az előző válaszoló is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!