Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van egy tyúkszem a sarkamon,...

Lepkécske_01 kérdése:

Van egy tyúkszem a sarkamon, nagyon zavaró már. Sztk-ban a sebészeten eltávolítják-e, vagy mindenképp menjek pedikűröshöz?

Figyelt kérdés

2013. febr. 1. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet venni gyógyszertárban tyúkszemtapaszt. A sebész nem akarta kiszedni nekem anno, elküldött bőrgyógyászhoz, de inkább vettem tapaszt és segített is.
2013. febr. 1. 12:43
 2/8 A kérdező kommentje:

próbáltam már minden félét, csupán pénzkidobás. Végleges megoldásra lenne szükségem.

Milyen márkájú a tapasz? Mennyi idő alatt mulasztotta el?

2013. febr. 1. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Salvequick márkájú. Éjszakára feltettem, s reggelre el is tűnt. Pedig már elég régóta ott volt az a tyúkszem, egy évig biztos.
2013. febr. 1. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha olyan, hogy gyökere van, azt ki nem szedi semmilyen tapasz. Csak a kimetszés segít. Keress egy másik orvost.

Gyökerestől kell eltávolítani, különben visszanő.

2013. febr. 1. 13:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget! ez a tapaszt még megpróbálom :)
2013. febr. 1. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ez a tapasz sem segít, menj sebészetre vagy bőrgyógyászhoz.
2013. febr. 1. 13:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem apróra vágott ecetes hagymával sikerült eltávolítanom egy hét kezelés után.
2013. febr. 1. 16:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Menjetek pedikűröshöz!
2013. febr. 16. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!