Depresszios leszek a PATTANASaim-tol, segits!?!?
Elosszor is koszi a valaszokat, Nos az elso hozzaszolashoz annyit hogy mar hasznaltam.. (mit nem...)
A masik hozaszolashoz pediglen az lenne a keresem, kerdesem hogy meik kozmetikust ajanlanal inkabb pesten van valami specilis kozmetika vagy valahol, mivel en videken laktam es ott rendszeresen jartam de meg sem emlitettek ezt a dolgot.. Koszi megegyszer!
kedves kérdező,én is akárcsak te,már mindenen átmentem.De ha egyszerűen nem tünik el,akko bele kell nyugodni,tudtad hogy a bör 7 evente frissül,tehát te úgy 25,26-27 éves korodik varhatsz erre
el fognak tünni.Ne aggódj,a kinézet az csak fizikai,megfogható dolog,mikor meg fogsz halni a gyermekeid a tetteidre,a tanácsaidra,a jó szándékaidra fognak emlékezni,nem pedig arra hogy apunak kicsit göröngyös volt a bőre,ebbe bele kell törődni.és ne gyúrj mert az rosszat tesz,inkább csak szolárium meg szauna,tesedzés nélkül próbálj izzadni,ez nem azt jelenti hogy ne dolgozz,mert e kenyeret meg kell keresni mindenkinek.Remélem fogsz javulast tapasztalni,és lelkileg se terheld magad mert ez kihat a külsőre,nem lehetsz mindörökké pattanásos.Az én apám se volt valami szé ember,36 évesen házasodott,addig nem tetszett senkinek.Nyugodj meg,neked is kialakul az életed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!