Ha orálisan vagyok együtt a barátommal, lehet valami szájfertőzést elkapni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 14:37
1/5 anonim válasza:
Nemcsak szájfertőzést, ha nem megbízható a partnered, akkor komoly nemibetegségeket is.
2/5 A kérdező kommentje:
Megbízható mert régóta együtt vagyunk már. :)
De akkor mit csináljak,ez ellen lehet valamit tenni h ne kapjak el szájfertőzést?Vagy akkor beszéljük meg a dolgokat?
2009. aug. 31. 14:47
3/5 anonim válasza:
Ha régóta együtt vagytok és tudod a párodról hogy megbízható, akkor nem lehet semmi gond. A megfelelő higiénia fontos részéről az orális együttlét előtt. Ha Neked sincs semmi problémád, esetleg gombás fertőzésed, amit orálisan oda-vissza adogathattok egymásnak, akkor semmi baj nem lehet. Ha nagyon félsz az esetleges fertőzéstől, akkor óvszeren keresztül is kényeztetheted orálisan. Vagy pedig hagyjátok ki ha fenntartásaid vannak, számos más kényeztetés is létezik, illetve a szád helyett használhatod a kezedet is:)
4/5 anonim válasza:
Szerintem orális aktus után moss fogat, öblögess szájvízzel.
5/5 anonim válasza:
Ha a párod nem rakta minden csaj szájába a péniszét akkor nem lehet bajod!Annyira csak hiigénikus a barátod hogyha oda kerül a sor akkor megmossa... Az hogy utána moss fogat meg szájat...hát...a fiúknak elég kiábrándító hogyha aktus után egyből rohansz a mosdóba!Ez a legjobb szexet is nagyon rosszá teheti...ha lenyelted a barátod spermáját (Nagyon kiábrándítja őket ha kiköpöd,persze van néhány kivétel...)akkor sztem viselje el a szagát mivel az övé...ráérsz azután fogat mosni a miutána levezetés megvolt:) Sok sikert! Egyépként ha ő is csinálja neked akkor az a minimum h te is neki!a te váladékod az ő szájába is belemegy akkor a tiédbe mér ne az övé?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!