Mennyiért csinálja magán orvosod a rákszűrést? Én most voltam,5000ft volt. Kíváncsi vagyok ez mennyire olcsó? Szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 10:31
12/15 anonim válasza:
12 volt de mindenem megvizsgálta. 11ker.
13/15 anonim válasza:
Egyes sztk-s válaszolók, olvassátok már el a kérdést. Az áll benne, hogy magándokinál mennyi, nem pedig, hogy "mennyibe került ingyen"? :D
Amúgy én is sztk-ba járok rákszűrésre, de a magándokimnál 12.000 Ft. Nem tudtam ennyiért nála megcsináltatni, de az árát tudom, rákérdeztem. Az 5000 Ft magándokinál olcsó.
14/15 anonim válasza:
Mennék én a kórházba ha lenne ott nőgyógyász de a helyzet az,hogy aki van ahhoz nem megyek és az az egyetlen van.
15/15 anonim válasza:
SZTK-s alapon mentem én is, de a terhesgondozás alatt a magán orvosomtól megérdeklődtem mennyi lenne nála a rákszűrés, és akkor 10000 Ft volt (2 éve).
Ehhez amúgy nem kell gyakorlott anyukának lenni. Ha valakinek van rá pénze, a magándokinál csináltatja. Ha meg nincs, vagy elvből nem akarja, akkor elmegy sztk-ba.
Amúgy itt miért fájnak ennyire a válaszok valakiknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!