Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez betegség vagy mi?

Ez betegség vagy mi?

Figyelt kérdés

Már régen kezdődött de elmesélem a legújabbat

Az volt hogy osztálykiránduláson voltunk és vezetett egy lépcső lefelé haverommal mentünk le a "bandához" aztán leértünk odamentem a kerítéshez és visszafordultam és mindhogyha nem is én lettem volna én mintha kívülről láttam volna magam a fejem megfájdult az a rész hogy mentünk le a lépcsőről az teljesen kiesett az emlékemből nagyon fura érzés mi ez?

2013. jan. 5. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:

olyan mintha dezsavű érzés lenne?

Nekem is szokott ilyen lenni,de több évente egyszer..talán a vérnyomás ingadozás!

2013. jan. 5. 12:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem olyan teljesen más fura
2013. jan. 5. 12:23
 3/4 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen , nekem is osztály kiránduláson ,csak én nem egy lépcsőn mentem le hanem 8km t gyalogoltunk a hegyekbe ,szakadó esőben 99%pára mellett úgy hogy egész nap nem ettem semmit . Na ezek után egy 13 éves fej nem csoda hogy megszédül .

Ez ilyen félig elájulás ,olyan hogy nem veszted eszméleted viszont kiakad az agyad és olyan mintha aludnál és álmodnád az egészet amit látsz.Az alva járás állapotához hasonlítanám.

Kis pihenés után mahadhoz lehet térni ,de ez annak a jele hogy ki van merülve az agyad ,és itt nem a fizikai fáradságról van szó hanem a szellemiről .

Fogadjunk hogy amikor ez történt veled te sem igazán alukáltál éjszaka . Az alvás egy nagyon komoly dolog ,igazából nem azért alszunk 8órát hogy az izmaink regenerálódjanak hanem hogy az agy pihenjen . A fiatal kamaszok úgy érzik tele vannak erővel és nem kell aludni ,mert pl nem dolgoztak ,nem emelgettek semmit így nincs miért pihenni.

Valóságban az izomzatnak egy fizikai munkásnál sem kell több 1óra pihenésnél.

Az agyat kell pihentetni, különben képszakadás ,hallucináció ,eszméletvesztés a vége.

2013. jan. 5. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Keveset aludtam az igaz :|

És ennek nincs neve?

Amúgy kössz a válaszokat

2013. jan. 5. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!