Monoklit jegeljem, vagy kenjem krémmel?
A jegelés és a hideg az akkor a legjobb mikor frissen kapott. Mármint akkor nagyobb az esély, hogy eltűnik. /Ha félóra óra eltelt akkor inkább kend/
A legjobb ilyenkor a körömvirágkrém. Az prászáz ft a gyógyszertárakba. Én még nyáron vettem 500 ft.-ért és még mindig van benne. /pedig én szinte mindig sérlt vagyok/
én jégre szavaznék, ha még friss :D
Sport, vagy összetűzés? :P
Eldurvult a tegnapi buli? :)
Szerintem felesleges vele bármit is kezdeni, mert a monokli (meg minden ilyen zúzódásos, bevérzéses eset) csak magától tud elmúlni, idő kell neki, míg a szövetekben szétfolyt vér felszívódik.
El, a k*rva anyját... :/
És mégis meddig tart, mire egy 4×2es monokli eltűnik a szemem alól? Napok, hetek, hónapok..?!
Remélem legalább jó csaj miatt kaptad! :D
Szerintem is inkább kend, csodát az sem művel, de valamicskét segít. :) Suliban/melóban kérsz anyutól-lánytesótól alapozót, korrektort, óvatosan befeded vele... Jobbat nem tudsz. :/
Szerintem 1 hét max.
Addig míg elműlik, átmegy az összes színskálán! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!