Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Monoklit jegeljem, vagy...

Monoklit jegeljem, vagy kenjem krémmel?

Figyelt kérdés
Anyum adott egy krémet, hogy avval kenjem. Használjam a krémet, vagy jegeljem, hogy eltűnjön a monokli?

2013. jan. 1. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

A jegelés és a hideg az akkor a legjobb mikor frissen kapott. Mármint akkor nagyobb az esély, hogy eltűnik. /Ha félóra óra eltelt akkor inkább kend/

A legjobb ilyenkor a körömvirágkrém. Az prászáz ft a gyógyszertárakba. Én még nyáron vettem 500 ft.-ért és még mindig van benne. /pedig én szinte mindig sérlt vagyok/

2013. jan. 1. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

én jégre szavaznék, ha még friss :D

Sport, vagy összetűzés? :P

2013. jan. 1. 16:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem nevezhetném összetűzésnek, mert nem volt esélyem visszaütni. Szóval csak bemostak egyet. Szem alá.
2013. jan. 1. 16:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Eldurvult a tegnapi buli? :)

Szerintem felesleges vele bármit is kezdeni, mert a monokli (meg minden ilyen zúzódásos, bevérzéses eset) csak magától tud elmúlni, idő kell neki, míg a szövetekben szétfolyt vér felszívódik.

2013. jan. 1. 16:08
 5/9 A kérdező kommentje:

El, a k*rva anyját... :/

És mégis meddig tart, mire egy 4×2es monokli eltűnik a szemem alól? Napok, hetek, hónapok..?!

2013. jan. 1. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Remélem legalább jó csaj miatt kaptad! :D

Szerintem is inkább kend, csodát az sem művel, de valamicskét segít. :) Suliban/melóban kérsz anyutól-lánytesótól alapozót, korrektort, óvatosan befeded vele... Jobbat nem tudsz. :/

2013. jan. 1. 16:17
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem 1 hét max.

Addig míg elműlik, átmegy az összes színskálán! :S

2013. jan. 1. 16:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha 2 héten belül eltűnik, akkor jó lesz :)
2013. jan. 1. 16:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nadálytővel kend. Legjobb lenne az oldat (tinktúra), de ha nem jutsz hozzá, akkor a krém is megteszi. Bármelyik gyógyszertárban, gyógynövényboltban, DM, Rosmann, hasonlókban kapsz. Mi nagyon hamar "belilulunk" bármilyen kis ütéstől, vérvétel után, most a bőrbarát ragtapasz után is lila lett a karom 2 nap után, ezzel hamarabb eltűnik.
2013. jan. 1. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!