A gyógyszertárak visszaveszik a még nem lejárt szavatosságú gyógyszert?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a lejárt szav. idejű gyógyszerek elhelyezhetőek az erre a célra alkalmas gyűjtődobozokban, de ami még jó, azt esetleg visszaveszi a gyógyszerész? Akár pénzért is? Köszönöm a válaszokat!2009. aug. 25. 14:14
1/4 anonim válasza:
Anyukám gyógyszertárba dolgozik,és én úgy tudom,hogy ha felbontottad akkor semmiképpen nem adhatod vissza,ha lejárt,ha nem.. de ez nem biztos,azért még várd a többiek válaszát is. :-)
2/4 anonim válasza:
Előző válaszolónak. Épp hogy vissza adhatod. Vissza kell adnod! Veszélyes hulladéknak van minősítve, nem dobhatod csak úgy ki. Amúgy pénzt nem adnak érte az tuti.
3/4 anonim válasza:
pénzt nemadnak érte, de visszaveszik. mint a benzinkutak a fáradt olajat. leadhatod náluk, ennyi.
4/4 anonim válasza:
Pénzt nem adnak érte, mert úgysem használhatják semmire. Veszélyes hulladékba megy.
(Gondold el, ha valaki azzal szórakozna, hogy kicsit "feljavít" egy visszavitt gyógyszert és azt újra eladnák valakinek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!