Kúp kérdése? Nem sikerül sehogy sem. Valami praktika?
Figyelt kérdés
Na szóval fogok kapni injekciókat és mivel belázasodok ezért kúpot is rögtön a szuri után.Csak hogy egy baj van nekem kicsúszik a fenekemből a kúp.Már anyum is próbálta és egyszerűen nem ment.Akkor hogy fog az orvosnál menni?Más rész meg tök ciki mivel férfi az orvos :/ Segítsetek hogy lazítsam el magam annyira hogy elsőre sikerüljön.Nem szeretnék 10-szer próbálkozni vele :/ 13/L2012. dec. 29. 16:57
1/7 Judas137 válasza:
Tolj egy kis Rush-t és biztos, hogy lazák lesznek a záróizmaid, csak arra ügyelj ki ne köszönjön a popsidból a kaki.
2/7 anonim válasza:
Kérj a muttertől egy kis vazelint. Ha neki nincs, akkor fatertól.
3/7 A kérdező kommentje:
Krémmel sem sikerült.1 válaszoló nagyon dili vagy és még szépen fogalmaztam!
2012. dec. 29. 17:51
4/7 anonim válasza:
told be amennyire csak tudod és összeszorítod a segged utána
5/7 A kérdező kommentje:
Oké.Csak azabaj hogy itthon nemtudok mivel próbálkozni.van olyan hogy hatóanyag nélküli kúp?
2012. dec. 29. 23:51
6/7 anonim válasza:
Olyan mélyre kell betolni, ahol már érzed hogy magától "becuppan".
7/7 A kérdező kommentje:
Túl vagyok rajta de azért köszi :-)
2013. jan. 2. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!